Klikklap Kereső

Lakossági szolgáltatás

Összesen 74 Klikklap ebben a kategóriában.

Enzsöl Andrea Mesterszabó
  

Enzsöl Andrea női szabómester vagyok. 22 éve dolgozom a ruhaiparban, szabásminta vagy fotó alapján is elkészítem Önnek az elképzelését!

Fest-Tamás Kft.
  

A fő profilunk a szobafestés, mázolás, de 10 éve hőszigetelést, gipszkartonozást is végzünk. Helyszíni felmérés alapján ingyenes árajánlatot készítünk. A fő erényünk a tisztaság és a gyorsaság.

Szabó Sándor
  

Szabó Sándor vagyok és az önök szolgálatában Bács-Kiskun megyében, azon belül is Soltvadkerten foglalkozom kőfaragással. Igényes és szép síremlékek készítése mellett gránit és márvány feldolgozással, épület gránitmunkával és kőmunkálatokkal is foglalkozom.

Encián-Tata Kft.
  

Az Encián-Tata Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. fő tevékenysége a légtechnikai kivitelezések, légtisztítás, páramentesítés, álmennyezet és gipszkarton szerelés valamint a hőszigetelés.

Baranyai Róbert
  

Baranyai Róbert háztartási gépszerelő vagyok. 1994 óta foglalkozom az önök szolgálatában hűtők, fagyasztók, mosógépek, mosogatógépek és egyéb háztartási gépek és készülékek helyszíni javításával.

Neuwelt 2001 Kft
  

A NEUWELT 2001 Kft. nagykereskedelme tüzelőanyagok eladásával és házhoz szállításával foglalkozik. A Dunakeszin található telephelyünkön faáruk, tűzifa, szén, koksz, brikett, homok, sóder, aprított akác és tölgy vásárolható fel.

RE-AT Bt.
  

Az encsi RE-AT Bt. egyik fő tevékenysége az utánfutó kölcsönzés, a másik a használt holland bútorok forgalmazása. Továbbá vegyes iparcikk kereskedésében termékek széles választékával találkozhat…

Kovács Andrea Esküvői Ruhavarázs
  

A Menyasszonyi Ruhavarázs Szalon Székesfehérváron immár 10 éve áll szolgálatotokra rendkívül széles ruha és kiegészítő választékával. Kínálatunkban egyaránt megtalálható az egyszerű szabású, a klasszikus és a modern vonalat képviselő menyasszonyi- és koszorúslányruha is

Nobility Kft.
  

Casio, Saphir Q&Q, Morellato, fatokos fali órák, asztali órák, zsebórák eladása

Palotai Dénes
  

Vállalkozásunk szivattyúk javításával, karbantartásával és szervizelésével foglalkozik. Büszkék vagyunk, hogy vállalkozásunk hosszú évek óta sikeresen működik. A kitartó munka és ügyfeleink elégedettsége számunkra a legnagyobb siker.

1 2 3 4 5 6 7 8 előző 10 klikklap |  következő 10 klikklap

Friss Klikklapok

Termékeink

klikklap klikklap plusz