Klikklap Kereső

Ipar

Összesen 43 Klikklap ebben a kategóriában.

Fatex-Group Kft.
  

Aprított kalodás, ömlesztett mázsára árusított tűzifa. Kívánt méretben, díjmentes házhoz szállítással. Ezen kívül fűrésztelepünk vállalja ipari fűrészrönk feldolgozását.

Kurucz és Társai Bt.
  

Kapható nálunk A-tól Z-ig minden, ami a háztartásokban kell: PVC idomok és csövek, rézcsövek, szaniterek, szögek, csavarok, kisgépek, vegyi áruk...

Matát Kft.
  

Cégünk a Matát Kft. 1997-ben alakult Kecelen, családi vállalkozásként. Fő tevékenységi körünk a nem veszélyes hulladék gyűjtése. Ebbe tartoznak a különböző színesfémek, valamint a vas és vaslemez hulladék.

Bányai Fafeldolgozó
  

Cégem 1997. január 21-én alakult. Fejlesztések és pályázatok útján sikerült a technológiánkat megfelelő szintre hozni. Jelenleg mintegy 30 fővel dolgozom. Igyekszünk megrendelőink igényeit gyártási palettánkból megfelelően kielégíteni.

SF Gépalkatrészgyártó Kft.
  

A Kft szakemberei a meghibásodott szivattyút szükség esetén beszállítják az üzembe, majd, javítás vissza is szállítják. Abban az esetben, ha a javítás ideje alatt a szivattyú hiánya zavart okozna, használatra ugyanolyan típusú szivattyút biztosítunk.

Hidroport Kft.
  

A Hidroport Hidraulikus Alkatrész Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-t 1995-ben alapítottuk. Célunk a hidraulikával működő termelőeszközök (mobil és telepített) javítása és a javításban való közreműködés.

Mitter és Társa Kft.
  

Cégünk, a Mitter és Társa Kft. műanyag fröccsöntő szerszámok készítésével foglalkozik, tevékenységünk a gyártásfejlesztéstől a tervezésen át a kész szerszám gyártásáig terjed. Meglévő gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük, melyek révén ma a legkülönbözőbb felhasználási területek szerszámozási igényeit ki tudjuk elégíteni.

R-Copy Plus kft.
  

Cégünk, az R-Copy Plus Kft. fő profila a nyomdaipari berendezések és gépek forgalmazása. Az amerikai Hewlett Packard (HP) kiemelt partnereként eredeti és minőségi irodatechniaki eszközök, nyomtatókkal, fénymásolókkal, számítógépekkel várjuk kedves vásárlóinkat. Az eredeti HP termékeinket állandó akciókkal tesszük még elérhetőbbé.

Addir 90 Kft.
  

Cégünk, az Addir 90 Kft. 1990-ben alakult kis- és közepes nyomdák gépeinek javítására és karbantartására.

Edvy-Belt Kft.
  

Műszaki termékek, alapanyagok, féltermékek, karbantartási anyagok, gépek széles körét forgalmazzuk az ipar, élelmiszeripar, vegyipar, a mezőgazdaság, intézmények és viszonteladók részére.

1 2 3 4 5 előző 10 klikklap |  következő 10 klikklap

Friss Klikklapok

Termékeink

klikklap klikklap plusz