Klikklap Kereső

Mezőgazdaság

Összesen 7 Klikklap ebben a kategóriában.

Vadalma Tanya - Tóth Zoltán Ferenc
  

Szisztematikus gyümölcstelepítési programnak köszönhetően ma alma, őszibarack, nektarin, kajszi, cseresznye, meggy, szilva és mandulatermesztést folytatunk a gazdaságban

Báka-Major Kft.
  

A vállalkozás főbb tevékenységi köre a zöldség-gyümölcs feldolgozás. Nyáron savanyított termékeket és befőtteket gyártottunk.

Kismegyer Baromfi Kft.
  

Cégünk 2001-ben alakult, vállalkozásból Kft.-vé. Az első két évben tojástermeléssel foglalkoztunk, melyet viszonteladók részére értékesítettünk. 2003-ban az EU-s előírásoknak megfelelően egy tojásjelölő és válogató gépet vásároltunk, melynek üzembeállításával lehetőségünk nyílt kiskereskedelmi értékesítésre.

Püspöki Mangalica
  

Cégünk, a Szárazpatak Mezőgazdasági Kft. mangalica sertések tenyésztésével és a saját nevelésű hízókból előállított hústermékek értékesítésével foglalkozik.

Szatmár-Mag Kft.
  

A Szatmár-Mag Kft. 1995 évben alakult családi vállalkozásként. A mezőgazdasági termelők és gazdálkodók, hobbikertészek és vállalkozások részére biztosítjuk a minőségi vetőmagvakat, növényvédő és gyomirtó szereket, valamint különböző műtrágyák teljes választékát.

Hársfavirág Kft.
  

A Hársfavirág Kft. 1992 óta áll a vevői rendelkezésére. Főként mezőgazdasági gépek árusításával és alkatrész kereskedelemmel foglalkozunk. Széles választékkal állunk vevőink rendelkezésére Rába, MTZ erőgépek, eke, tárcsa és talajművelő munkagépek alkatrészeivel. Egy teljesen új és modern technikával felszerelt kerékszerelő és gumijavító műhelyben várjuk kedves vendégeinket, ahol személy- és kisteherautók gumiszerelését és gumik javítását végezzük.

Nádudvari Agrokémiai Kft.
  

Mintegy 20 féle összetételű NPK alap, starter és kiegészítő folyékony szuszpenziós műtrágyát, valamint nitrogénoldatot gyártunk nagy pontosságú számítógép vezérléses technológiával.

1előző 10 klikklap |  következő 10 klikklap

Friss Klikklapok

Termékeink

klikklap klikklap plusz