Klikklap Kereső

Kert

Összesen 9 Klikklap ebben a kategóriában.

Kedvenc Kert és Kerti Tó Centrum
  

Kertészetünkben megtalálhatók nálunk örökzöldek, egynyári növények, évelő virágok, sziklakerti, balkon, és mediterrán növények, díszfák, díszcserjék illetve tavi növények.

Mákvirág Flower Kft
  

Csak a fantáziája szabhat határt az álom csokrának; teljesítjük az egyedi kéréseket is. A menyasszonyi csokrokat, alkalmi virágcsokrokat, virágkompozíciókat és asztaldíszeket mesterfokon készítjük el

Aphelandra Kft.
  

Kertészetünk Debrecen külterületén a külső Sámsoni úton a 4. kilométernél található. A virágtermesztést 1979-ben kezdtük egy egészen kicsi, 5-6 ezer töves virágállománnyal. Az azóta eltelt időben sikerült az állományunkat nagyon nagy mértékben fejleszteni. Ma már 16000 négyzetméteren gazdálkodunk, melyből 5000 négyzetméter az üvegház. Két fő tevékenységi körünk van, az egyik a virágtermelés, a másik a dísznövény kis- és nagykereskedelem. A virágtermesztésben főleg cserepes egynyári és évelő növényeket termesztünk (muskátli, petúnia, szalvia, tagetes, verbéna, stb.) és az őszi kultúrákra jellemző cserepes és vágott krizantent, valamint cikláment, mikulásvirágot.

Ányos Kertészet
  

A kertészet 1985 óta működik családi vállalkozásban. Fő profilunk a muskátli termesztés és szaporítóanyag előállítása.

SzázxSzép Kft. Kertészet
  

Árudánkat Biatorbágyon 2003-ban nyitottuk meg 400 m2-en. Nagy növényválasztékunkat a hazai termesztők kiváló minőségű növényeiből állítjuk össze. Nálunk a dísznövényektől kezdve a vízi növényeken át a különböző fűszer- és gyógynövényekig mindent megtalálhat. Ezenkívül kertdekorációs, tó- és világítástechnikai eszközöket és berendezéseket is árusítunk.

Nelumbo Bt.
  

A Nelumbo Bt. kerti tavakba való növények termesztésével és forgalmazásával foglalkozik. Emellet díszhalakat, vízforgatókat és egyéb kerti tavi kiegészítőket forgalmazunk.

DOMINIK Kft.
  

A Dominik Kert Kft. 1991 óta üzemel. A kertészeti áruda a Sasad MGTSZ utódja. Kertészetünkben az örökzöldektől a tavi felszerelésekig széles választékból válogathatnak a Tisztelt érdeklődők.

ROBIX Bt.
  

A paksi Robix Bt. 1991 óta családi vállalkozásként működik. Társaságunk Husqvarna szakkereskedés és szakszervíz. Forgalmazunk erdészeti és kertészeti termékeket ezek alkatrészeit és szervízeljük is a gépeket garanciális és azon túli időben.

Juglans regia Faiskola
  

Faiskolánk dióoltvány előállítására specializálódott vállalkozás, a Tata melletti Naszály határában 15 éve szaporítunk magyar diófajtákat.

1előző 10 klikklap |  következő 10 klikklap

Friss Klikklapok

Termékeink

klikklap klikklap plusz