Klikklap Kereső

Építőipar

Összesen 57 Klikklap ebben a kategóriában.

Tetszig NV Kft.
  

A Tetszig NV Kft. tetőszigeteléssel, bádogos munkákkal, tetőfedéssel és ácsmunkákkal foglalkozik. Tetőszigetelésre 10 év garanciát vállalunk!

Sári-Épker Kft.
  

A Sári-Épker Kft. Tolna megye építőanyag kis- és nagykereskedelme, továbbá tüzelőanyagok és egyéb áruk forgalmazásával is foglalkozik.

Balomo Kft.
  

Cégünket, a BALOMO Építő- és Szerelőipari Kft-t 2006-ban alapítottuk vegyipari gyárak technológiai csőszerelési és minőségellenőrzési feladatainak ellátására.

Emberfia Kft.
  

A kaposvári Emberfia Kft. 1993-ban alakult, azóta végez építőipari kivitelezési munkákat, akár generál kivitelezésben is. A generál kivitelezés mellett vállalunk szakipari munkákat, tetőszigetelés, tetők hő- és vízszigetelése, komplett tetők készítése.

NABLAHO Bt.
  

Cégünk, a Nablaho Bt. 2003-ban alakult. Jelenleg az ország egész területén foglalkozunk nyílászárók, garázskapuk, redőnyök és szúnyoghálók forgalmazásával, gyártásával és beépítésével.

György és Társai Kft.
  

Acélszerkezet gyártás, egyedi vasszerkezetek, egyedi gépek és berendezések gyártása.

Semeniuk Ferenc - Mester Munka
  

Mester Munka vállalkozásunk földmunkák és építőipari munkák kivitelezését vállaja...

Drót és Barkács Kft.
  

Cégünk, a Drót és Barkács Kft. 1990-ben magán vállalkozásként alakult,és drótfonat gyártással és árusításával foglalkozott. Kereskedelmi tevékenységünk fokozatosan bővült, kezdetben drótfonat és huzal, később barkácstermékek árusításával is bővült.

Lendvai Művek Kft.
  

Cégünk 18 éve készít gépi- és kézi kovácsolt kerítéseket, erkély- és lépcsőkorlátokat, ablakrácsokat egyedi megrendelésre. Továbbá ipari uszótolókapuk, acélszerkezetű csarnokok és acélszerkezetű tetők gyártását, és egyéb épületlakatos munkákat vállal bel- és külföldön egyaránt.

Déri és Társa Kft.
  

A Déri és Társa Kft. 1997 óta foglalkozik csavarok, rozsdamentes kötőelemek, kisgépek és kéziszerszámok árusításával. Cégünk az osztrák Dirak magyarországi képvislete, termékeik között megtalálhatók a zárak, csuklópántok, tömítések és tömítőgyűrűk, fogantyúk.

1 2 3 4 5 6 előző 10 klikklap |  következő 10 klikklap

Friss Klikklapok

Termékeink

klikklap klikklap plusz