Klikklap Kereső

Gasztronómia

Összesen 12 Klikklap ebben a kategóriában.

Desa-Team Kft. Soós Pékség
  

A debreceni Desa-Team Kft. üzemeltetésében a Soós Pékség 20 éve folytatja a sütőipari tevékenységét. Mintegy 300 féle pékáruval és sütőipari termékkel várjuk a vásárlókat.

Zsezsi Husi
  

Zsezsi Husi vállalkozásunk, Dunakeszin 1996 óta foglalkozik pácolt, panírozott, töltött húsok készítésével és forgalmazásával.

Lávakövi Pizzéria
  

A Lávakövi Pizzéria széles pizza választékkal, tésztákkal, spagettikkel, salátákkal és desszertekkel várja! Rendeljen pizzát! A város területén ingyenes házhoz szállítással.

Styevi Cuki Kft. - Piramis Cukrászda
  

A Piramis Cukrászda Agárdon egész évben nyitva tart és rengetegféle cukrászáruval, süteményekkel, tortákkal, fagyival és kávéval várja a vendégeket…

Marczy Ferenc Melegétel futár
  

Cégünk ízletes és házias egytálételek és frissensültek széles választékát kínálja a házhozszállítás kényelmével, akár heti előfizetéses rendszerben.

Hús-Vad-Ász Kft.
  

Cégünk, a Hús-Vad-Ász Kft. tízéves múltra tekint vissza, minőségi hústermékeket és húskészítményeket forgalmazunk. Kizárólag magyar húsok képezik a forgalmunk javát.

Johann Sebastian Kft.
  

A krónikák elmondása szerint 1876-ban épült a jelenlegi vendéglő, akkori funkcióját tekintve, mint Vincellérház. Az 1910-es évektől már mint Bodnár-Kert Vendéglő szerepel a visszaemlékezésekben, amelyet 1936-ban Bayer János vendéglős vásárolt meg, aki a vendéglátó helyiségnek az Aranyfiaskó nevet adta. Az Aranyfiaskó életét megtörte a II. Világháború, majd az államosítással véget ért a Bayer János korszak.

Tátrai Pincészet
  

Tátrai Pincészet családi vállalkozást 1994-ben alapítottuk. A saját termelésű szőlőből készült bort részben hagyományos pincében és fahordóban, részben felszíni bortárolóban tartályokban érleljük. A termés mennyiség a minőség érdekében erősen korlátozott, a 70-80 mázsát éri el csupán hektáronként. Etyek kiváló termőhelyi adottságai -elsősorban fehérbor készítésre- méltán tették elismertté és egyre ismertebbé a borvidéket. A meszes talaj, kissé szeles és sok napsütéses környezet kiváló jó ízű savakat termel.

Aranyalma Cukrászda
  

A Szamos Marcipán - Aranyalma cukrászda 2003 óta fogadja vendégeit Székesfehérvár belvárosában, a Palotai út 4. szám alatt. Minden ünnepre és alkalomra készítünk tortákat, süteményeket, rendezvényekre és esküvőkre kiszállítást is vállalunk.

Kolbászda Bajor Söröző - Étterem
  

A Vásárcsarnok mögötti Bajor Söröző igazi bajor hangulatot árasztó atmoszférájával minden korosztály kedvenc szórakozóhelye lehet. Kapható itt többek között nürnbergi sült kolbász, bajor káposzta, krumpligombóc és természetesen hamisítatlan bajor sör. A zamatos ízek mellé gépi zene festi a hangulatot.

1 2 előző 10 klikklap |  következő 10 klikklap

Friss Klikklapok

Termékeink

klikklap klikklap plusz