Klikklap Kereső

Állat

Összesen 8 Klikklap ebben a kategóriában.

Dr. Pálfi Dénes
  

Állatorvosi rendelőm Pécsett a Kertvárosban működik, ahol szeretettel várjuk a kisállattartó gazdikat kedvenceikkel!

Ypsonas Kft.
  

A Twins Kutyakozmetikában mesterkozmetikusok több éves gyakorlattal vállalják minden fajta kutya szakszerű és teljes körű ápolását világszínvonalú amerikai kozmetikumokkal.

Amadeus Kutya- és Cica Kozmetika
  

Kutya- és cicakozmetikánk Újpalota szívében, a vásárcsarnokhoz és a Pólus Centerhez közel vár szeretettel minden szépülni vágyó kutyust és cicust. 13 éves gyakorlattal és állatorvosi kapcsolatokkal, tiszta és barátságos környezetben várjuk a gazdikat és kedvenceiket mindenfajta kutya és cica szakszerű és teljes körű kozmetikázására.

Dr. Kövecs Béla állatorvos
  

A munkám során megtapasztaltam a hagyományos orvoslás korlátait és ez késztetett arra, hogy elvégezzem az Állatorvosi Egyetem homeopátiás tanfolyamát, amit a gyarkorlatban is nap mint nap hasznosítok az állatok gyógyítása, kezelése során.

Dr. Ozvald István állatorvos
  

Esztergomban 1996-ban nyitottam meg a rendelőmet. A rendelőben kutyák, cicák, görények, tengerimalacok, hörcsögök, nyulak, díszmadarak, teknősök és egyéb kistestű kedvencek látogatnak meg gazdáikkal. Akik nem tudják gazdáikat elcsalni hozzám, azokat szükség esetén otthonukban keresem fel. Nagyobb állatok, lovak ellátását is elsősorban tartási helyükön végzem. Hívásra házhoz megyek.

CARYON KFT. Kutyaszertár
  

Cégünk, a CARYON KFT. 6 Kutyaszertár"" üzletben kutyaeledel, állateledel és kellék kereskedelemmel foglalkozik. Nálunk mindent megtalál, amire kedvencének szüksége lehet! Emelett állatorvosi rendelőt és kutyakozmetikát is üzemeltetünk, ahol képzett szakemberek foglalkoznak kedvencével.Saját márkás termékeinkkel is segítjük háziállata gondozását. Kutyaszertár, kutyaeledel, állatedelel és kellékboltok. Állatorvosi rendelő. Kutyakozmetika. "

Dr. Keleti Zoltán
  

Tisztelt Hölgyem/Uram! Jelenleg házhoz járással, úgynevezett „táskás állatorvos”- ként látom el a praxist Komárom - Esztergom megye Tata – Tatabányai régiójában. Emellett Budapesten dolgozom, mint köztisztviselő.

Dr. Juhász Tamás Kisállatrendelő Kft.
  

Kórházunk vezetője, Dr. Juhász Tamás 1985-ben végezte el az Állatorvostudományi Egyetemet. Ezt követően 1987-ben ő volt az első állatorvos Magyarországon, aki magán állatorvosi engedélyt kapott és megalapította a Budai Kisállat Klinikát.

1előző 10 klikklap |  következő 10 klikklap

Friss Klikklapok

Termékeink

klikklap klikklap plusz