Klikklap Kereső

Üzlet

Összesen 9 Klikklap ebben a kategóriában.

L&E Bróker Kft.
  

Az L&E BRÓKER Biztosításközvetítő Kft. kiskunlacházi irodája 8 éve nyílt és mintegy 20 év biztosítási tapasztalattal várja az ügyfeleit.

Keszi Business Könyvelő és Adótanácsadó Kft.
  

Dunakeszin működő társaságunk, a Keszi Business Könyvelő és Adótanácsadó Kft. alapvetően könyvviteli szolgáltatásra, bérszámfejtésre, adótanácsadásra valamint teljes körű adminisztrációs feladatok ellátására szakosodott.

Varga Pénzügyi Tervező Centrum Kft.
  

A Varga Pénzügyi Tervező Centrum Kft. 2008-ban alakult 14 év biztosítási tapasztalattal. Ügyvezetője és egyben tulajdonosa Varga Károly 17 év értékesítésben szerzett tudásával vezeti a kft-t. Tagja a biztosítók világszinten legismertebb klubjának, az MDRT-nek (Egymillió Dolláros Kerekasztal Klubja).

Ta-Pe Balaton Kft.
  

A TA-PE Balaton Kft 2008-ban alakult egyszemélyes korlátolt felelősségű társaság. Fő tevékenysége a területi képviselet és a média tanácsadás.

Agrila Kft.
  

Ügyfeleink teljes körű kiszolgálásának érdekében 2010 áprilisától független biztosításközvetítőként folytatjuk tevékenységünket a BAG Biztosítási Alkusz Kft megbízottjaként. Dombóváron a Népköztársaság u. 50. szám alatti irodánkban állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Kocsis Ildikó Judit
  

Ha Ön elfoglalt és pénzügyeit munkán kívül kívül tudja csak elintézni, ha nem szeretné kiszolgáltatottnak érezni magát saját életével kapcsolatos banki- és biztosítási ügyekben, hívjon bizalommal. Személyre szabott szolgáltatásainkról kérésre tájékoztatást adok, állok rendelkezésére.

Szigeti Print
  

Cégünk, a Szigeti Print Kft. 1990-ben alakult. Az azóta eltelt idő alatt nagy tapasztalatra tettünk szert a szitanyomás területén. Kis- és nagyvállalkozások, sportklubok, egyesületek is szerepelnek megrendelőink között.

Mester Print 2000 Bt.
  

Cégünk, a Mester Print 2000 Bt. 1994-ben alakult. Az azóta eltelt időszakban nagy tapasztalatra tettünk szert a szitanyomtatás és offszet nyomtatás területén. Vállaljuk öntapadós matrica, névjegykártya, üdvözlőlap, meghívó, boríték, céges papír, szórólap és etikett gyártását is. Termékeinket kis tételben is gyártjuk!

Vörösváry és Társa Bt.
  

A Vörösváry és Társa Bt. 1992-ben lett alapítva, német fordítási és tolmácsolási tevékenység folytatására. Ezen idő alatt számos belföldi és külföldi ügyfélnek és partnernek végzett szolgáltatásokat. A cég mindenkor naprakész fordítási technikával rendelkezik

1előző 10 klikklap |  következő 10 klikklap

Friss Klikklapok

Termékeink

klikklap klikklap plusz