Klikklap Kereső

Szabadidő, Utazás

Összesen 5 Klikklap ebben a kategóriában.

Adri Vendégház
  

Az apartman egész évben folyamatosan működik. Parkoló, nagy kert, gyerekek számára játszóhely, szabadtéri sütési lehetőség,teljesen felszerelt nyári konyha áll vendégeink rendelkezésére.

Tensi Dorog Utazási Iroda Kft
  

A Tensi Idegenforgalmi és Szolgáltatói Kft. több, mint 20 éves idegenforgalmi tapasztalattal rendelkező magyar tulajdonú utazási iroda. Megbízható nemzetközi és belföldi partnerhálózattal rendelkezik. Irodái többször részesültek magas szintű szakmai és közönségdíjakban az elmúlt években.

Original Travel Bt.
  

Sok szeretettel köszöntöm az Original Travel honlapján! Irodánk utazásszervezéssel és utazásközvetítéssel foglalkozik. Nálunk megkötheti a BBP biztosítását is.

Richter Hotel Pansió
  

A belvároshoz közel, Budapest egyik főútvonalán található a színvonalas, kényelmesen berendezett Richter Hotel Pansió. A szálloda a világhírű Richter artistacsalád tulajdonában van.

Vay Kastély Hotel
  

A XVIII. századi vadászkastély, a Vay kastély a Hortobágyi Nemzeti Park területén, a Tisza mentén, az Ohati őstölgyes tövében található. A hangulatosan berendezett 21 szobánkból 7 lakosztály, és 2 apartmanház is rendelkezésre áll.

1előző 10 klikklap |  következő 10 klikklap

Friss Klikklapok

Termékeink

klikklap klikklap plusz