Klikklap Kereső

Otthon

Összesen 14 Klikklap ebben a kategóriában.

Nikol Bútorgyártás - Méteráru és Függöny
  

Nikol Bútorgyártás - bútorok, függönyök, méteráruk Pásztón.

Szűcs Gábor
  

Szűcs Gábor bútorasztalos, lapszabász Tiszafüreden és környékén foglalkozik egyedi bútorok készítésével és lapszabászattal…

Kor-Mon Nyílászáró Kft.
  

Cégem fő tevékenysége a műanyag és fa nyílászárók, illetve beltéri ajtók forgalmazása, de ezek mellett foglalkozom árnyékolók, párkányok, szerelési segédanyagok, tetőablakok, garázskapuk értékesítésével, illetve megfelelő szakemberek segítségével teljes körű kivitelezéssel.

Igaz Fény Kft.
  

Az Igaz Fény Lámpabolt Cegléd egyetlen csillár- és lámpaboltja, ahol folyamatos akciókkal és kedves kiszolgálással várjuk a vásárlóinkat. Boltunk kínálatában lakásdekorációs és igényes berendezési tárgyak is vannak.

Simon Asztalosipari Kft.
  

Fő profilunk az egyedi beltériajtó gyártás, melyeket tömörfából készítünk első osztályú minőségben. Termékeink az egész ország területén megtalálhatók új- és felújított családi házakban, panziókban, középületekben. Ajtóinkon egyaránt megtalálhatóak a klasszikus és modern stílus jegyei.

Bittner és Társai Kft.
  

A Pedró Áruház tevékenységét tekintve háztartási kis- és nagygépekkel, illetve a fürdőszobák kialakításához szükséges szaniterek, csempék, járólapok és a hozzá tartozó kiegészítők kiskereskedelmével foglalkozik.

Alapos Üveg-Tükör-Képkeret Kft.
  

Ablak, beltéri és bejárati ajtó, konyha és fürdőszoba szekrény üvegezése, egyszerű üvegtől a színes és savmaratott üvegekig, helyszínen is.

HKF Bútoripari Szolgáltató Kft.
  

A HKF Bútoripari Szolgáltató Bt. tíz éves szakmai tapasztalattal, szakképzett, megbízható csapattal dolgozik, és minden esetben igyekszünk magas minőségű munkát nyújtani megrendelőink számára.

Polywert Kft.
  

A bujáki kovácsoltvas kerítéseket gyártó céget 1983-ban alapította Sándor József kisiparos. 1995-ben korlátolt felelősségű társasággá alakult, ekkor kapta a Polywert nevet. A cég azóta, 27 éve megszakítás nélkül működik. A kerítések elsősorban barokk és rokokó stílusban készülnek, de egyszerűbb, modern darabokat is vállalnak szakembereik.

M-Katka Kft.
  

1993-ban nyitottuk meg háztartási üzletünket. Elsősorban festék és háztartási vegyi áru értékesítéssel foglalkozunk. Boltunkban sok apró cikk is kapható pl. kávéfőző alkatrészek, fürdőszobai szőnyegek, edényszárítók, izzók stb.

1 2 előző 10 klikklap |  következő 10 klikklap

Friss Klikklapok

Termékeink

klikklap klikklap plusz