Klikklap Kereső

Autó, Motor

Összesen 17 Klikklap ebben a kategóriában.

TTR Transport Kft.
  

A TTR Transport Kft. kamion és autómosó üzeme a Jász megyei Kengyel községben található. A korszerű technológiával felszerelt mosóban a legnagyobbak is megtisztulnak.

Szinkron Autókölcsönző
  

A Szinkron Autókölcsönző Szolnok és vonzáskörzetének meghatározó, független, magyar tulajdonú autókölcsönzéssel foglalkozó cége.

Autó Zentai Kft
  

Az AUTÓ-ZENTAI Kft.-nél a folyamatos fejlesztések során 2006-ra egy teljesen megújult európai színvonalú FORD márkakereskedést és szervizet sikerült létrehoznunk.

Géniusz Trade Kft.
  

Cégünk, a Géniusz Trade Kft. teher- és személygépjárművek szervizelésével és alkatrészellátásával foglalkozik, de igény szerint megoldunk bármilyen egyéb, járművekkel kapcsolatos problémát is.

Helaan Kft.
  

A Helaan Gumi Kft. szolgáltatásai, Gumi eladás, Gumiszerelés, Centrírozás, Felni javítás (könnyűfém- és lemez felni), Könnyűfém- és lemez felni értékesítés

Volán Járműjavító Kft.
  

A társaság fő tevékenysége a járműjavítás és a járműalkatrész kereskedelem. 2000-től a társaság MAN Partner Szervizként működik. A Társaság a Közlekedési Felügyelet által kijelölt vizsgáló állomás. Átlagos létszám 2010. évben: 42 fő. A Volán Járműjavító Kft. épületeinek teljes alapterülete 1323 m2. 2-3 állásos korszerűen berendezett javítóműhelyeink közel 600 m2 alapterülten helyezkednek el, egyéb specifikus kialakítású és felszereltséggel rendelkező műhelyekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Global-Ker 96 Bt.
  

A Globál-Ker 96 Bt. 1996 óta foglalkozik autóalkatrész forgalmazással. 12-24 óra alatt beszerezzük a megfelelő autóalkatrészeket.

Camry 95 Kft. Autófestés-fényezés
  

Kavicsfelverődések, festékhibák, karcolások, felületi sérülések gyors és szakszerű kijavítása.

Vega Autósiskola
  

Szeretnél gyorsan, biztos tudással jogosítványt szerezni? Akkor megtaláltad! Vega Autósiskola Tatabánya

KMK SIKA-MIKA Kft.
  

A KMK Sika-Mika Kft. autókozmetikával foglalkozik, 3 éve állunk szíves megrendelőink rendelkezésére. Új tevékenységi körünk a gumiabroncs értékesítés és szerelés. Igény szerint lehetőséget biztosítunk gumiabroncs tárolásra is.

1 2 előző 10 klikklap |  következő 10 klikklap

Friss Klikklapok

Termékeink

klikklap klikklap plusz